ILAPOTHECARY AROMA SWEET DEODORANT 50ML

Ilapothecary Aroma Sweer deodorant on 100% luonnollisista raaka-aineista valmistettu deodorantti, joka ei sisällä alumiinia. Raikkaan yrttisen tuoksuinen, suihkutettava deodorantti estää bakteerien muodostumista kainalo-alueelle ja ehkäisee epätoivottuja tuoksuja.

 

Aktiiviaineina toimivat raikastava sitruunamelissa, ärtynyttä ihoa rauhoittava petitgrain, puhdistava timjami ja ravitseva vetiver. Kätevä ravistettava suihkepullo kerää kiitosta!

Valmistettu 100% luonnollisista raaka-aineista.

 

Markkinoija: U Grow Oy

Tuotetta varastossa
21,00 €
Luonnollisista raaka-aineista valmistettu deodorantti estää bakteerien muodostumista ja ehkäisee epätoivottuja tuoksuja kainaloiden alueella. Ei sisällä alumiinia. Kätevä suihkepullo on hygieeninen ja helppokäyttöinen.
Ravistamalla ennen käyttöä aktivoit tuotteen ja sitten suihkauta kainaloiden alueelle. Ei tule käyttää rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle.
Alcohol Denat., Zinc Ricinoleate, Vetiveria Zizanoides Root Oil, Water (Aqua), Glycerin, Melissa Officinalis Leaf Oil, Thymus Vulgaris (Thyme) Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Citrus Aurantium Amara (Petitgrain) Oil, Matricaria Recutita Flower Extract, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool.
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:ILAPOTHECARY AROMA SWEET DEODORANT 50ML
Arvostelusi