ILAPOTHECARY CALM BUTTERFLY'S SOOTHING BALM

Ilapothecary Calm Butterfly’s Soothing Balm on monitoimivoide, joka helpottaa päänsärkyä, edistää haavojen ja arpien paranemista, hoivaa ahavoitunutta ihoa tehokkaasti ja rentouttaa unille mennessä. Sopii käytettäväksi vauvojen iholle ja raskauden aikana. Tämä monitoimivoide on käsilaukun uusi must-have tuote!

 

Calm Butterfly’s Soothing Balm -voide sisältää parantavaa arnikkia, rauhoittavaa kehäkukkaa, tasapainottavaa laventelia ja puhdistavaa, antioksidanttista kehäkukkaa. 100% luonnolliset, aromaterapeuttiset raaka-aineet rauhoittavat ja pehmentävät sekä kehoa että mieltä.

Valmistettu 100% luonnollisista raaka-aineista.

 

Markkinoija: U Grow Oy

Tuotetta varastossa
32,50 €
Ilapothecary Calm Butterfly’s Soothing Balm -monitoimivoiteen sisältämät arnikki, kehäkukka, laventeli ja kehäkukka luovat yhdistelmän, joka ohimoille sipaistaessa helpottaa päänsärkyä, edistää haavojen ja arpien paranemista, hoitaa ihoa tehokkaasti ja rentouttaa oloa. Sopii käytettäväksi vauvan iholle ja raskauden aikana. Tämä monitoimivoide on käsilaukun uusi must-have tuote!
Lämmitä hieroen käsien välissä ja lisää sitten iholle, ohimoille, vatsalle tai rintaan tarpeen mukaan. Sopii erityisesti myös haavojen ja arpien hoitoon.
Apis Mellifera, Calendula Officinalis, Moringa Oleifera Seed Oil, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil (and) Arnica montana (Arnica) Flower Extract, Theobroma Grandiflorum (Capuaca Butter), Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermm Parkii (Shea Butter), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rose Damascena Flower Oil, rose geranium (Pelargonium Graveolens Oil)
Pakkaus on valmistettu lasista ja se on kierrätettävä.
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:ILAPOTHECARY CALM BUTTERFLY'S SOOTHING BALM
Arvostelusi