ILAPOTHECARY FEMININE HAPPY OIL 100ML

Ilapothecary Feminine happy oil on ihoa hoitava ja ravitseva, aromaterapeuttinen vartaloöljy. Sopii erityisesti stressaaviin elämäntilanteisiin ja palauttamaan yhteyden omaan kehoon.

 

Feminine happy oil -vartaloöljyn aktiiviaineita ovat rentouttava ja uudistava jasmiini, tasapainottava ja energisoiva maca, hormonitasapainoa elvyttävä brasiliansumayrtti sekä ihoa pehmentävä ja tulehdusta korjaava santelipuu.

Valmistettu 100% luonnollisista raaka-aineista.

 

Markkinoija: U Grow Oy

Tuotetta varastossa
57,00 €
Hormonitasapainoa tukeva Feminine happy oil ravitsee vartalon ihoa. Ainutlaatuinen sekoitus eteerisiä öljyjä ja yrttejä luovat aromaterapeuttisen kokemuksen, joka tasapainottaa mieltä ja helpottaa stressin oireita. Sopii naisille. Ei käytettäväksi raskauden aikana.
Hiero öljyä iholle tai sekoita kylpyveteen. Sopii käytettäväksi myös alavatsalle ja munuaisten seudulle. Sopii naisille. Ei käytettäväksi raskauden aikana.
Argania Spinosa Kernel Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Pfaffia Paniculata, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Lepidium Meyenii Root Powder, Rose Damascena Flower Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Jasminum Officinale (Jasmine) Oil
Pakkaus on valmistettu lasista ja se on kierrätettävä.
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:ILAPOTHECARY FEMININE HAPPY OIL 100ML
Arvostelusi