Ale

Minisun Super Defence Sinkkiasetaatti 30 tabl

HUOM TUOTTEEN PÄIVÄYS: VANHENEE 4.11.2021 !!!

 

Minisun Super Defence Sinkkiasetaatti on sinkkiasetaattia sisältävä imeskelytabletti, jota käytetään tehokuurina vastustuskyvyn tueksi kolmen päivän ajan. Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Sinkin lisäksi tuotteeseen on lisätty inkivääri- ja auringonhattu-uutetta. Yksi tabletti sisältää 10 mg sinkkiä asetaatti muodossa, 5 mg auringonhattu-uutetta ja 1,2 mg inkivääriuutetta. Tuote on hyvänmakuinen, miellyttävä käyttää ja sillä on hyvä suutuntuma. Makuna sitruuna-hunaja-inkivääri. Valmiste on maidoton, laktoositon, soijaton, hiivaton ja gluteeniton. 

 

HUOM TUOTTEEN PÄIVÄYS: VANHENEE 4.11.2021 !!!

Pakkauskoko:
30 tabl
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 5,00 € Normaalihinta 10,20 €

Vastustuskyvyn tueksi kuuriluotoiseen käyttöön aikuisilla.

8 imeskelytablettia päivässä. 1 imeskelytabletti 2 tunnin välein.

Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton.

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, mannitoli, sukraloosi), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, karboksimetyyliselluloosa), sinkkiasetaatti, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), aromit (sitruuna, hunaja ja inkivääri), auringonhattu-uute (Echinacea purpurea), inkivääriuute. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. 

Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton.

Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Vain aikuisille. Käytetään korkeintaan kolmen päivän ajan sinkin suuren päiväannoksen vuoksi. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Ei lasten ulottuville.

EI suositella raskaana oleville tai imettäville.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Minisun Super Defence Sinkkiasetaatti 30 tabl
Arvostelusi