Olivia Klein Cream & Wash 200 ml

Puhdistus- ja hoitovoide kaikille ihotyypeille. Monikäyttöinen puhdistus- ja hoitovoide, joka on kehitetty erityisesti vedettömään ihonpuhdistukseen sekä kovettuneen ja karstaisen ihon pehmittämiseen.

Pakkauskoko:
200 ml
Markkinoija:
Olivia Klein Oy
Tilattavissa (ei heti lähetettävissä)
22,60 €
113,00 € / l

Voiteen mieto, mutta täyteläinen, koostumus pohjautuu aloe veran lehtimehuun ja kookosöljyyn, jotka yhdessä tuovat iholle ihanteellisen pehmeyden ja kosteuden jättämättä iholle rasvaista kalvoa.

Voidepuhdistus on erinomainen, ihon luonnollista kosteuspitoisuutta suojaava, vaihtoehto geelipuhdistukselle. Voiteella voi myös poistaa tehokkaasti vedenkestävän meikin ja sitä voi käyttää niin ihoa pehmentävänä voidenaamiona kuin kuivan ja karstaisen hiuspohjan hoitoon. Cream & Wash soveltuu kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön sekä erityisesti atooppisen, kosketusherkän, ärtyneen ja psoriasiksesta kärsivän ihon pesuun ja hoitoon.

Ota muutama pumppaus voidetta kämmenelle ja hiero sitä hetki käsissä. Levitä voide kostealle iholle kevyesti hieroen, kunnes se alkaa imeytyä. Poista voide ihonpuhdistusliinalla hellävaraisesti pyyhkien tai huuhtele pois lämpöisellä vedellä ja painele iho kuivaksi pyyhkeellä. Lopuksi hiero hieman voidetta iholle ja jätä vaikuttamaan.

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Veran Lehtimehu), Cocos Nucifera Oil (Kookosöljy), Glycerin (Kasviperäinen Glyseriini), Hydroxyethyl Cellulose (Hydroksietyyliselluloosa), Cetyl Alcohol (Setyylialkoholi), Stearyl Alcohol (Stearyylialkoholi), Polysorbate 60 (Polysorbaatti 60), Stearic Acid (Steariinihappo), Phenoxyethanol (Fenoksietanoli), Tetrasodium Glutamate Diacetate (Tetranatrium Glutamaatti Diasetaatti)

Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä ja valolta suojattuna.

200 ml

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Olivia Klein Cream & Wash 200 ml
Arvostelusi